Διόρθωση Δυσλεξίας, ΔΕΠΥ και Δυσαριθμίας

Πρόβλημα... και Χάρισμα

Όπως συμβαίνει και σε άλλους δυσλεξικούς, ο Ρόναλντ Ντέιβις ήταν προικισμένος με ασυνήθιστα χαρίσματα, με μεγάλη δημιουργικότητα και φαντασία... Παρ' όλα αυτά μεγάλωνε με την απορία γιατί δεν κατάφερνε να λειτουργήσει σωστά στο σχολείο και γιατί οι δάσκαλοι του κολλούσαν την ταμπέλα του «καθυστερημένου».

 

Ύστερα από πολυάριθμες αποτυχίες και αναποδιές, τελικά κατάφερε να γίνει μηχανικός, επιχειρηματίας και γλύπτης -και στα 38 του χρόνια έκανε μια καταπληκτική ανακάλυψη, που του έδωσε τη δυνατότητα να διαβάζει ολόκληρα βιβλία μέσα σε λίγες μόνο ώρες.

 

Η έμπνευση εκείνη κατέληξε στις επαναστατικές μεθόδους του Ντέιβις, που παρουσιάζονται με απλό και ξεκάθαρο τρόπο σ' αυτό το βιβλίο, έτσι ώστε να μπορούν όλοι -δάσκαλοι, γονείς, θεραπευτές ή δυσλεξικοί- να τις χρησιμοποιούν για να ξεπερνούν με επιτυχία τα εμπόδια της δυσλεξίας, του ΔΕΠΥ και της δυσαριθμίας.


Οι επαγγελματικές υπηρεσίες που περιγράφονται με τους τίτλους Davis®, Dyslexia Correction®, Davis Symbol Mastery®, Davis Orientation Counseling®, Davis Math Mastery® και Davis Learning Strategies® μπορούν να παρασχεθούν μονο από πρόσωπα που απασχολούνται από έναν εξουσιοδοτημένο Davis® Specialist, ή που μέσω αντίστοιχης εκπαίδευσης απόκτησαν την εξουσιοδότηση ώς Davis Facilitators απο τον Σύνδεσμο Davis Dyslexia Association International. Οι τίτλοι καθ‘εαυτοί είναι επίσης προστατευμένοι απο τον ίδιο Σύνδεσμο.